Bepaalde inhoud op deze website heeft de Adobe Flash Player nodig.

Get Adobe Flash player

CONTACT

Bouwbedrijf Dohmen B.V.
Geverikerstraat 71
6191 RM Beek

T 046 437 13 52
F 046 437 90 06
E info@dohmenbouw.nl

NAAR HET CONTACTFORMULIER

OVER METSELBEDRIJF DOHMENBOUW

Dohmenbouw is een gerenommeerd metselbedrijf gevestigd in het limburgse Beek. Ons werkgebied betsaat uit Zuid- Nederland, Belgie en Duitsland. Metselbedrijf Dohmen is groot geworden door klein te blijven. Professionaliteit vullen wij aan met een persoonlijke benadering van de projecten en uiteraard vakmanschap. Hierdoor zijn wij in staat alle soorten projecten perfect uit te voeren, van renovatie en restauratie tot nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Ons bedrijf is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een organisatie met 35 werknemers. Ons team bestaat uit vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en staan voor kwaliteit en vakmanschap.

Voor bouwprojecten geldt dat wij er meestal vanaf het begin bij betrokken zijn. Zij worden door ons gerealiseerd in zowel aanneemovereenkomsten en turnkey-opdrachten als in bouwteamverband. Dit laatste betekent dat we met alle partijen vanaf het begin om de tafel gaan zitten en de juiste bouwstrategie uitstippelen. Van plan tot oplevering zorgt de nauwe samenwerking tussen Dohmen Bouw en de andere partijen voor een gestructureerde workflow. Wij houden de uitvoerbaarheid van het gehele project samen met u in de gaten. Hierdoor komt u tijdens of na het bouwproces niet voor verrassingen te staan.

FILOSOFIE

Metselbedrijf Dohmen gaat uit van de filosofie bouw vertrouwd. Deze filosofie komt onder andere tot uiting in de duidelijke afspraken die we met opdrachtgevers maken en in de samenwerking met ons gekwalificeerd personeel. Bovendien onderhouden we een bijzondere relatie met toeleveranciers en bouwpartners.

ONZE MENSEN

Dohmen Bouw heeft vakmensen in dienst met hart voor de zaak en hun beroep. Mensen die al jarenlang aan ons bedrijf verbonden zijn. Betrouwbaar zijn. Daar bouwen wij op. Uiteraard moeten ook wij 'bijblijven'. Onze mensen volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld. De cursussen zijn onder andere gericht op uitvoering, veiligheid, branchegerichtheid en kwaliteitszorg.

De opleidingen zijn doelgericht en bedoeld als aanvulling op de uitgebreide kennis en vaardigheden van onze mensen. Onze mensen maken Dohmen Bouw. Gedegen voorbereiding, gedetailleerde kennis en uitgebreide ervaring zijn de kernwoorden waar Dohmen Bouw voor staat.

ERKEND LEERBEDRIJF

Dohmenbouw is VCA* gecertificeerd en fungeert als een door Fundeon erkend leerbedrijf. Het bedrijf wordt erkend voor de beroepsopleidingen die men in de praktijk verzorgt. Een door Fundeon erkend leerbedrijf voldoet aan de eisen die door de sector worden gesteld aan de uitvoering van de beroepspraktijkvorming.